perjantai 9. joulukuuta 2016

Pienryhmävalmennusta Hanhivaarassa

Personal Trainerimme Maria Härkönen- Tenkanen valmensi pienryhmävalmennus- ryhmänsä 1.11.2016 maaliin saakka. Seuraavassa Marian omin sanoin kertomaa vuoden paketista;

"Naiset haastoivat itseään vuoden ajan ja saivat huimia tuloksia. Ryhmä käynnistyi viiden naisen voimin, mutta valitettavasti yksi joutui lopettamaan kesken. Suurin tulos ryhmäläisten kanssa oli varmaan se, että ihmiset jotka eivät olleet ennen pitäneet liikunnasta, alkoivat tykkäämään siitä. Treenit oli ajoittain myös tosi kovia! Painoa myös tippui kivasti. Valmentajana oli hienoa seurata miten ryhmän jäsenillä kunto kehittyi todella huimasti. Liikkumisen ilon, onnistumisen sekä itsensä ylittämisen välittyminen valmentajalle on myös todella palkitsevaa. Huippu ryhmä. Tätä lisää!"

Eilen salilla naiset kilpailivat viimeisissä treeneissä toisiaan vastaan. Leikkimielisessä (lue: veren maku suussa ;)) kilpailussa voiton vei Mia Korpela. Palkinnoksi Mialle lähti Kuntoilijan käsikirja ja muuta treeneissä tarpeellista materiaalia. Onnea Mia!

Tästä eteenpäin Hanhis-team toivottaa naisille hyviä treenejä ja liikunnallista jatkoa tulevaisuudelle.

Melkoista menoa eilen kuntosalilla. Kyseinen Fitran kirja lähti Mialle mukaan ansaitun voiton kunniaksi!


Kiinnostuitko pienryhmävalmennuksesta tai onko sinulla ja kaverillasi mielessä yhteistreenit? Ota yhteyttä Mariaan osoitteella: maria.harkonen(a)hanhivaara.fi ja sopikaa treenipaketista. Tämä jos mikä toimii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)