keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Hanhiksen viemää: Päivin tarina

Miltä jumppasalit ja Hanhis- team näyttävät ahkeran jumppaajan silmin? Pyysin erästä pirtsakkaa jumppaleidiä kertomaan liikunnallisesta arjestaan ja Hanhislaisuudestaan omin silmin. Tässä Päivin tarinaa;


Päivi osallistui jouluaattoaamun Bodypumpiin näin iloisin mielin!

"Heissan kaikille kanssatreenajille! 

Olen saanut kunnian toimia vieraskynäilijänä täällä Hanhiksen blogissa. Kerron hieman itsestäni ja miksi Hanhivaara on minulle tuttu ja turvallinen paikka :)

Elikkäs; Minä olen Päivi, reilu kolmekymppinen jumppa- ja salikävijä. Hanhiksessa olen treenannut nyt kohta toista vuotta, sitä ennen minulla oli niin kutsuttu hiljainen kausi melkein kaksi vuotta, kun selkäni sanoi poks. Sen ehdoilla on nyt siis treenattu viimeiset vuodet; selän kuntoutus ja yleinen hyvä olo ovat olleet motivaattoreitani.


Minua pyydettiin vastaamaan muutamiin kysymyksiin tässä vieraskynä osuudessa. Yksi niistä oli, että mikä sai minut valitsemaan Hanhivaaran ja Hanhisteamin? Alun perin sijainti oli minulle ihan ehdoton! Hanhivaara on töiden ja kodin välissä, hyvillä parkkipaikoilla varustettuna. Tällä hetkellä en kyllä enää ehkä osaisi mennä muualle :) Ohjaajien tunteminen ja myös muiden kanssatreenareiden kanssa tutuksi tuleminen on tehnyt Hanhiksesta paikan jonne menee mielellään.


Useimmiten minut tapaakin ohjatuilta tunneilta. Bodypump, Spinni/CX ja Bodyvive kuuluvat melkein viikoittain repertuaariini näistä vauhdikkaammista versioista. Rauhallisista tunneista Aroma- ja saunarentoutus sekä Roller ovat epäsäännöllisen säännöllisesti kalenterissa. 


Salilla olen käynyt liian harvoin. Jostain syystä se on nyt jäänyt ohjattujen tuntien varjoon, mutta keväällä varmasti taitaa tulla myös salipäivä sisällytettyä omaan treeniaikatauluun.


Hanhiksen ulkopuolella minut tapaa melkein viikoittain uimahallilta aamunkoitteessa joko uinti- tai vesijuoksuradoilta. Keväisin nousee taas golf-kuume kun aurinko alkaa lämmittämään ilmaa :D


Kuluneen syksyn tavoitteenani oli katsoa vähän tarkemmin mitä suuhuni laitan. Jutallekin tein ruokapäiväkirjaa siitä mitä syön. En ensin tiennyt, että tällainenkin palvelu on mahdollista meille kanta- asiakkaille ottaa saliohjelman suunnittelun tilalle. Hieno palvelu!


Nyt on syksyllä syöty säännöllisemmin Jutan ohjeilla ja katsottu mitä suuhun menee. Kävin myös syksyllä InBody-mittauksessa. Koin saavani siitä kattavan tiedon omasta kropastani- niin hyvässä kuin pahassa. Kannattaa käydä mittauttamassa itsensä, jos kiinnostaa mistä oma kroppa koostuu :D Seuraavan kerran on suunnitteilla mennä nyt alkuvuodesta, kunhan saan joulunrepsahdukset edes hieman kuriin!

Nyt kohti uutta vuotta ja uusia kujeita. Oma uuden vuoden lupaukseni voisi olla, että menen kokeilemaan jotain uutta ohjattua tuntia tai salilla teen jotain omalla epämukavuusalueellani. Tuuthan sinäkin tähän lupaukseen mukaan!"


Nähdään Hanhiksella!

Treeniterkuin Päivi    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)